welkom   welkomhaan

Beste ouders,

Wanneer je in de Pancratiuskerk naar de mis komt zou je kunnen denken dat baby’s, peutertjes en kleutertjes nog te klein zijn om met jou mee te gaan. En daar heb je helemaal gelijk in. Ook voor kinderen die al naar de basisschool gaan kan het allemaal wat lang duren. Vooral tijdens het eerste gedeelte (de Woorddienst), waar veel geluisterd wordt.

Om te zorgen dat je gewoon met je kinderen naar de kerk kunt komen en toch zelf eens op je gemak luisteren naar wat er gezegd wordt, is er in onze kerk tijdens de mis van 11.30u op zondag, een crèche en een kinderwoorddienst. Naar de crèche kunnen baby’s, peuters en kleuters. Zij blijven gedurende de hele mis onder de hoede van enkele dames. De basisschoolkinderen kunnen tijdens de woorddienst elders in het kerkgebouw, ook onder begeleiding, een aangepast programma volgen.

Lijkt je dat wat? Klik op de tabjes boven aan deze pagina om meer te lezen over en zien wat crèche en kinderwoorddienst inhoudt. En houd je je kleintjes liever bij je? Ook prima!
Er zijn overigens geen kosten aan verbonden.

Wil je misschien zelf aan de slag of zoek je nog ideeën? Kijk op onze links.

Klik hier om te lezen wat er in de kinderwoorddienst wordt besproken en gedaan.