Vastenactie 2017 van de Dekenaten Heerlen en Kerkrade

Nepal-Vastenactie-2017-poster-211x300Dit jaar is de opbrengst van de Vastenactie, waarvoor zojuist het startschot is gegeven, bestemd voor Nepal. Voor de bouw van het schooltje in de plaats Thali.
Al in 2016 zijn dertig mensen van Jeugdkring Chrisko naar Thali gereisd om te helpen het door de aardbeving van 2015 verwoeste gebouw te herstellen en de bewoners een hart onder de riem te steken. Dat was voor beide groepen een heel bijzondere ervaring. De vrijwilligers van Jeugdkring Chrisko, voornamelijk afkomstig uit Heerlen en Landgraaf, sparen zelf voor de reiskosten. Voor de bouwmaterialen die nodig zijn voor de verdere opbouw van het schooltje is de opbrengst van de vastenactie van dit jaar in de dekenaten Heerlen en Kerkrade bedoeld.
Een prachtige bestemming! HELPT U MEE?
U kunt uw gift overmaken op:

NL21 INGB 000 300 0046

t.n.v. Missiesecretariaat Bisdom Roermond

Wilt u meer informatie? Lees dan de Vastenaktiefolder die met het parochieblad in uw brievenbus viel.

Of kijk op de site van de Jeugdkring Chrisko