Samen als pelgrims op weg naar Maria!

Jeugdkring Chrisko heeft in overleg met de parochies van Cluster Heerlen Zuid het plan opgevat om van 1 t/m 6 september 2018 naar Lourdes te reizen. Dat betekent dat Jeugdkring Chrisko de komende maanden een groep gaat vormen samen met de pelgrims uit de parochies en kapelaan Blom als geestelijk begeleider.

Lourdes2018 1

Begeleiders, verzorging, kapelaan en parochianen: samen als pelgrims op weg!

De reis naar Lourdes zal plaatsvinden met het vliegtuig, vanaf vliegveld Beek. We sluiten hiervoor aan bij de Limburgse bedevaart, maar vormen daarbinnen een eigen groep. Er zal een driesterren zorghotel voor deze reis gereserveerd worden, waar we als groep kunnen verblijven.

Voor mensen met een lichte zorgvraag (zoals hulp bij steunkousen aan/uittrekken, hulp bij persoonlijke verzorging, hulp bij medicatie, etc.) gaan er verpleegkundigen mee in de groep. Ook als u een zwaardere zorgvraag heeft, kunt u natuurlijk meegaan. U verblijft dan in het Accueil op het Heiligdom en wordt telkens opgehaald om aan te sluiten bij onze groep. Mensen met medische indicatie en een CZ zorgverzekeringkunnen onder bepaalde voorwaarden in aanmerking komen voor een korting op de reissom.

Hebt u interesse om mee te gaan met deze bedevaart naar Maria?
Er liggen folders achterin de kerken in Heerlen Zuid.

Op zondag 22 april is er aansluitend aan de mis van 11.15 uur in de Jozefkerk Heerlerbaan een informatiebijeenkomst over deze Lourdesreisin de ontmoetingsruimte onder de kerk (ook toegankelijk voor mensen met beperkingen). Het begeleidingsteam van Jeugdkring Chrisko en ook kapelaan Blom zullen daarbij aanwezig zijn. Aanmelden voor deze bijeenkomst is wenselijk in verband met voorbereidingen.

Voor meer informatie over de reis, aanmelding voor de informatiebijeenkomst of het opvragen van een inschrijfformulier kunt u contact opnemen met:

Jeugdkring ChriskoSecretariaat Jeugdkring Chrisko

06-21891859