Drukkerij & Verspreiding Parochienieuws

IMG_0194_SmallIMG_0203_Small

IMG_0199_SmallIMG_0200_Small

Het Parochienieuws is het blaadje dat per maand uitkomt met de Misintentie's, een geestelijk woord van Deken en ook regelmatig van de kapelaan. Verder vinden we er naast de overledenen, de huwelijken en doopsels aangevuld met wetenswaardigheden en belangrijke info's over parochie en kerkelijk leven met relevantie voor ons als parochiegemeenschap.

De "Parochienieuwsbezorgers" is de groep mensen die dit trouw elke maand in de parochie, huis aan huis verspreiden. Het zijn in de meeste gevallen routes die met een 'wandelingetje' van een klein uurtje te combineren zijn.
Woont u in onze parochie en wandelt u graag..., schroom u niet te melden op het secretariaat of een mailtje te sturen wellicht hebben we een open vacature voor u.

Overzicht uitgave en bezorging van het Parochienieuws

Afhaal & Bezorging

Februari

januari