Schola Cantorum

De schola van de St. Pancratius bestaat uit zo’n 12 mannen, die tijdens vieringen de Latijnse gezangen verzorgen, zowel de wisselende (a capella) als de vaste (met orgelbegeleiding afwisselend met de kerkbezoekers gezongen). Dit enthousiaste groepje, dat o.a. de Mis van 10.00u op zondag opluistert, staat onder leiding van de organist van onze kerk Jo Louppen.

IMG_6868_Medium

Website: www.jolouppen.nl

Ook in de Goede Week m.n. tijdens de paaswake verzorgen de zangers de gewijde muziek.

De schola’s van de H.Joseph Heerlerbaan, de H.Moeder Anna Bekkerveld en de St.Martinus in Welten zingen sinds kort ook incidenteel samen omdat samen zingen in een grotere groep heel bijzonder is en iets extra’s toevoegt voor de zangers en de kerkgangers.

Gerepeteerd wordt er op vrijdagavond van 19.30u tot 20.15u in Oppidom en ingezongen wordt er een half uur voor aanvang van de dienst in de kelder onder de sacristie.

Wie interesse heeft mee te zingen kan contact opnemen met
Han Vonhögen
tel. 045-5217873
of met de dirigent of een ander scholalid.