8 september: Uitnodiging voor een bijzondere Mis en een gezellige nazit….

Op zondag 8 september om 11.30 uur wordt de Mis in de Pancratiuskerk weer gediend door enkele communicanten van het afgelopen schooljaar. Dat brengt elke keer weer een speciale sfeer.

Het Evangelieverhaal tijdens deze Mis gaat erover dat als je bij Jezus wilt horen, je eerst goed moet nadenken, want anders hou je het niet vol. Jezus geeft zelf het voorbeeld van een toren die gebouwd wordt zonder dat er eerst goed over nagedacht is. Op deze manier komt die toren natuurlijk nooit af!

In de gebeden van de Mis zal ook bijzondere aandacht zijn voor de zieken bij gelegenheid van Nationale Ziekendag. Zoals iedere tweede zondag van September zal de Zonnebloem meewerken aan de H. Mis en mogen we ook hun gasten verwelkomen.

Iedereen is natuurlijk van harte uitgenodigd, maar speciaal de gezinnen met kinderen zijn welkom. Voor de kinderen zal er een kleurplaat en/of een puzzeltje met kleurpotloodjes aanwezig zijn tijdens de Mis. Kinderen die ook het misdienen eens willen proberen kunnen zich melden bij de deken of bij Anita.

Natuurlijk hopen we iedereen op deze zondag te begroeten eerst in de Pancratiuskerk en daarna zijn we allemaal uitgenodigd door Parkstad Culinair op het Pancratiusplein voor een kop koffie met vla en voor de kinderen natuurlijk iets fris. We willen ook heel bijzonder Bakkerij Voncken bedanken, voor het sponsoren van de vla.